2012 m. lapkričio 27 d., antradienis

Kaip aš ruošiu sparnelius ...

... arba "kulšeles". Čia vaikų mėgstamiausias maistas.
Kadangi mėgstu gaminti greitai, negaištant laiko, tai ir šis procesas ilgai neužtruks.
Imu sparnelius (5-7 vnt.), nuplaunu. Sudedu į dubenį. 
Tada užberiu druskos ir prieskonių mišinį (mano mėgstamiausias šašlykų), bei sutraiškau česnako dvi skilteles. 
Viskas išmaišoma. Geriausia su rankom, tada pilnai pasidengia prieskoniai ant mėsytes, ir geriau įsigers į ją. Dubenį užvožiu lėkšte ir į šaldytuvą.
Kitą dieną kepam. Kaip kam patogiau - kartais keptuvėje po dangčiu, kartais orkaitėje maiše. 
Ir beveik visada kepam su bulvėm. Bulves prieš kepant irgi apvolioju prieskoniuose.

 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą