Jie mano mėgstamiausi...
Reikės:
~ Kvietiniai miltai, apie 250 gramų;
~ Pienas, 2 stiklinės;
~ Du kiaušiniai;
~ 20g. mielių;
~ Cukraus du - tris šaukštus (pagal tai ar mėgstat saldžius, ar ne);
~ Razinų sauja;
~ Druskos pagal skonį;
~ Kepti aliejuje.
Stiklinėje pieno išmaišomos mielės, įberiama truputį cukraus, žiupsnelis miltų ir palaikoma šiltai apie valandą, kad pakiltų (prie radiatoriaus arba orkaitėje).
Į pakilusią masę supilam likusį pieną, suberiam visus miltus, sudedam kiaušinius, įberiam razinas, druskos ir cukraus.
Viską gerai išmaišius, dar reikia palaikyti šiltai apie 50-60 min, kad dar pakiltų.
Pakilus tešlai, kepam įkaitintame aliejuje.
Skanaus
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą